Did not find the contents of the article.

Did not find the contents of the article.
kpmsweden 2016-06-18 18:59
Hello Support team

Hi, i purchased the plugin for a domain ( vietkatolik.se) and i have a problem making it work. When i click test i get the message :
"Post Content:
Did not find the contents of the article, Please check the [Article Extraction Settings => The Article Content Matching Rules]
If the rules are correct, but can't get the results, please access Online Support to get help"

i see that the problem is with content, it cannot extract it, i used CSS Selector .detail

The example article i am trying to extract is this http://conggiao.info/dung-voi-va-phan-xet-ma-hay-chua-cho-cho-nguoi-ta-suy-ngam-va-hoan-cai-d-36188
Why is this not working? I don't understand why? Please help

Best regards
kpmsweden

  
WP-AutoPost 2016-06-19 02:51
What the autopost version are you use Now?
  
kpmsweden 2016-06-19 16:05
WP-AutoPost Pro 3.7.4
and wordpress 4.5.2
  
WP-AutoPost 2016-06-20 05:33
We send you a email to your register email, try use this version. if not find check your spam
  
kpmsweden 2016-06-20 10:38
Thank you very much. It work now.

Have a nice day.
  
gpkt2020 2016-07-30 15:53
Please give a user manual
  
WP-AutoPost 2016-07-31 01:46
gpkt2020 wrote:Please give a user manual


please first refer
http://wp-autopost.net/manual/

if can not set by yourself you can ask for help.
  
gpkt2020 2016-08-05 08:19
Tao đang gặp vấn đề không lấy được tiêu đề và nội dung bài viết
  
widemena 2016-12-03 22:47
Hello Same Problem here
Updated wordpress to 4.6.1 ... and the plugin stopped to work :

Did not find the contents of the article, Please check the [Article Extraction Settings => The Article Content Matching Rules]
  
hoangtumeovang 2016-12-22 15:02
same here.
  
WP-AutoPost 2017-01-25 03:27
please login to your account http://wp-autopost.net/account/ re-download upload to 3.7.6 first, if also can not works.

contact the info@wp-autopost.org for help.